Om MTM-Föreningen i Norden:

MTM-Föreningen i Norden är en idéell organisation för företag, organisationer och enskilda tillämpare av MTM-Systemen.

Vi har drygt 20 medlemsföretag och medlemsorganisationer i hela Norden. Dessutom har vi 14 regionala produktivitetsföreningar i Sverige som medlemmar.

Totalt organiserar vi på detta vis cirka 3000 professionella utövare av Produktionsteknik och MTM-System, i hela Norden.

MTM-Föreningen bildades 1955 och erbjuder en partsoberoende plattform för att utveckla, sprida och säkerställa tillämpningen av verktyg och koncept, för att förbättra företagens produktivitet och konkurrenskraft.

MTM-Föreningen i Norden är en av fem nationella MTM-föreningar som är ingår i IMD EWD (International Motion Time Measurement Development - Ethical Work Design)

Under benämningen Nordisk Produktivitet vill vi erbjuda utbildning, utbildningsmaterial, och konsultstöd genom MTM Föreningen i Norden, i samarbete med våra medlemsföretag, och våra Regionala Produktivitetsföreningar.

Syfte:

Vi verkar för att:

Vår verksamhet är att:

Tycker du att det är viktigt att utveckla produktivitet? Bli medlem du också!

Länk till medlemsansökan


GDPR
MTM-Föreningen i Norden har i enlighet med den nya lagen om personuppgifter (GDPR) vidtagit åtgärder för att rensa ut personuppgifter som inte är nödvändiga för vår verksamhet. Föreningen lagrar uppgifter om alla som är certifierade lärare eller tekniker i något av MTM-systemen samt kontaktpersoner på våra medlemsföretag. Vi lagrar bara personuppgifter som personerna har lämnat sitt samtycke till. .Om du vill veta vilka uppgifter vi lagrar eller om du vill ta bord dina personuppgifter, hör av dig till:
MTM-Föreningen i Norden
Termometergatan 13
723 50  VästerÃ¥s
Tel + 46 21 12 88 00
E-post: info@nordiskproduktivitet.com